Kannatusjäseneksi


Suodenniemen Yrittäjien kannatusjäsenyys

Kannatusjäsenmaksu vuodelle 2019 on 50 €. Kannatusjäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain.Kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa Suodenniemen Yrittäjien toiminnasta kiinnostunut yksityinen henkilö, yhteisö tai yritys.HUOM! Kannatusjäsenmaksu ei ole yhdistyksen jäsenmaksu.


*


Kannatusjäsen saa jäsenviestinnän (uutiskirjeet, lehdet), jos hänet merkitään Suomen Yrittäjien jäsenrekisteriin. Yrityksille tarjottavat jäsenpalvelut, jäsenkortti, edut ja neuvonta eivät ole kannatusjäsenten käytössä.Kannatusjäsenellä on paikallisyhdistyksen kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus, kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa. 


*


Kannatusjäsen saa osallistua retkille. Kannatusjäsen saa Kesälehden mainoksista ja mökkivuokrista jäsenalennuksen.*


Suodenniemen Yrittäjien kannatusjäsenrekisteri ei ole julkinen, eikä sen tietoja luovuteta ulkopuolisille. Tietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen jäsenrekisterin ylläpitoon ja yhdistysviestintään.Liittymislomakkeen lähettämisen jälkeen toimitamme vuosittain sähköpostilaskun kannatusjäsenelle. Kannatusjäsenmaksu on kalenterivuosittainen.Kannatusjäsen katsotaan eronneeksi, jos hän ei maksa kannatusjäsenmaksua kahtena peräkkäisenä vuonna.